Boekhouding

6 redenen waarom accountants en boekhouders voor Billit kiezen

Bij Billit is je boekhoudersaccount, de installatie én de support gratis. Je importeert moeiteloos UBL-facturen rechtstreeks in je eigen boekhoudsoftware. En je volgt jouw ondernemers makkelijk op dankzij een gepersonaliseerd klantenportaal op je eigen website.

6 Redenen Waarom Accountants En Boekhouders Voor Billit Kiezen

1. Meer controle over je agenda, minder pieken op het eind van het kwartaal

Klanten die maandelijks of elk kwartaal met een stapel papieren facturen voor je deur staan? Of klanten die net voor de deadline WeTransfers met alle documenten sturen? Dat is verleden tijd. 

Met het boekhoudersaccount van Billit behoud je de controle over je agenda. Is je Billit-account gekoppeld aan het account van je klant, dan kan je op elk moment de facturen raadplegen en op tijd bijsturen als je merkt dat er iets verkeerd gaat. Zo kun je de klassieke werkpieken rond het einde van het kwartaal afvlakken. 

Je bepaalt niet alleen wanneer je de UBL-facturen en andere data van jouw klanten importeert, maar ook in welk boekhoudsoftware. Billit ondersteunt meer dan 20 boekhoudsoftwarepakketten.

 

2. Gedaan met manueel inboeken 

In dit tijdperk waarin digitale facturen de norm zijn en de stapels papieren facturen slinken, zijn digitale facturen in UBL-formaat de meest efficiënte oplossing. Jouw ondernemers maken in Billit hun verkoopfacturen in UBL-formaat aan, en de aankoopfacturen die ze op papier of in pdf ontvangen, zetten ze zelf makkelijk om in UBL-formaat. 

De UBL-facturen worden automatisch uitgelezen door jouw gekoppelde boekhoudsoftware waardoor je veel minder manueel werk hebt: een eenvoudige check en je kunt boeken. Zo bespaar je tijd die je kunt besteden aan zaken die meer toegevoegde waarde hebben voor jezelf en voor je ondernemers. 

 

3. Importeer makkelijk CODA-bestanden

Ondernemers die gebruik maken van de Billit facturatiesoftware, kunnen CODA-bestanden automatisch importeren. Deze CODA-bestanden kunnen dan tegelijk bij jou aangeleverd worden.

 

4. Je account, de installatie en de support zijn helemaal gratis

Een boekhoudersaccount bij Billit kost je geen cent. Heb je een vraag (of 10 vragen) of wil je een workshop op kantoor voor je dossierbeheerders? Ook dat is allemaal gratis. Billit is een Belgische onderneming, met support vanuit België. 

In een workshop leer je hoe Billit werkt en hoe je Billit aan je boekhoudsoftware kunt koppelen. We voorzien ook opvolggesprekken: je vaste contactpersoon bij Billit belt je geregeld proactief op om te horen of alles naar wens verloopt.

We begrijpen dat je tijd kostbaar is. Daarom neemt de workshop slechts 1 uur van je tijd in beslag. Het Billit-boekhoudersaccount koppelen aan je boekhoudsoftware duurt een kwartiertje. Niet technisch onderlegd? Ook geen probleem. We kunnen de installatie vanop afstand doen op een tijdstip dat voor jou het best past. Ook gratis. 

 

5. Een eigen platform in jouw huisstijl

Bij Billit krijg je een gratis gepersonaliseerd webdomein (my.de-naam-van-jouw-boekhoudkantoor.be) waarop jouw klanten kunnen inloggen. Dat platform kan helemaal in jouw huisstijl opgemaakt worden, met jouw kleuren en logo.

Op die manier geef je jouw boekhoudkantoor extra cachet. Indien gewenst kunnen we er ook voor zorgen dat je klanten kunnen inloggen via jouw website.

 

6. Een platform dat werkt voor jouw klanten

Billit staat ondernemers bij in het facturatieproces van a tot z: van het opstellen van een offerte tot het versturen van een factuur via e-mail, post of het Peppol-netwerk, en het verwerken van aankoopfacturen. Dankzij de koppeling met hun bank, betaaloplossingen en webwinkels automatiseert Billit tijdrovende administratieve processen en bespaart ondernemers een pak tijd. Bovendien fungeert Billit als makkelijk te doorzoeken online archief. Kortom, een platform dat werkt voor jou én je klanten.