24/02/2022

Billit en Stripe werken samen met een gloednieuwe Billit-app

Als uw bedrijf wereldwijd groeit, brengt dat heel wat uitdagingen met zich mee, vooral op het vlak van e-facturatie. U wilt er zeker van zijn dat uw betalingen veilig en volgens de lokale voorschriften worden verwerkt, maar u moet ook de kostbare tijd van uw bedrijf beheren en repetitieve, tijdrovende taken vermijden.

Stripe Billit

Daarom werkt Billit nu samen met Stripe, een toonaangevend platform voor financiële infrastructuur, om de Billit App te lanceren in de gloednieuwe Stripe App Marketplace.

Platform voor financiële infrastructuur

Stripe is een financieel infrastructuurplatform voor bedrijven. Miljoenen ondernemingen – van de grootste organisaties ter wereld tot de meest ambitieuze start-ups – gebruiken Stripe om hun betalingen te ontvangen, hun inkomsten te verhogen en nieuwe zakelijke kansen te versnellen. Het bedrijf streeft ernaar het BBP van het internet te verhogen.

Om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van verschillende soorten bedrijven lanceert Stripe de App Marketplace. Hiermee kunt u Stripe aanpassen en uitbreiden op basis van de noden van uw bedrijf. Het in-app winkelmodel van Stripe integreert feilloos in uw eigen onderneming.

Officiële Peppol Acces Point

Billit werkt al jaren aan de vereenvoudiging van het betalingsproces voor bedrijven in Europa, waarbij veiligheid een topprioriteit blijft. Als gecertificeerd Peppol Access point garandeert Billit qua gemak en veiligheid hetzelfde niveau van uniformiteit voor alle verzonden facturen. Met de Billit-app in de App Marketplace zullen Stripe-klanten het gecertificeerde Billit Access Point kunnen gebruiken om beveiligde Peppol-facturen direct vanuit de Stripe-omgeving te versturen.

De Billit-app voor Stripe integreert beide diensten zodat u:

  1. in Stripe kunt gebruik maken van het certificeerde beveiligde Peppol Access Point van Billit.
  2. met één muisklik e-facturen in Stripe kan sturen.
  3. makkelijk de status van uw facturen kan raadplegen die verzonden werden via het Peppol-netwerk.
  4. kunt rekenen op kwalitatief hoogstaande ondersteuning bij vragen.

Billit wordt als een van de eerste apps gelanceerd in de nieuwe Stripe App Marketplace. Vanaf 14 juni 2022 kunt u de app installeren. Wilt u ons feedback bezorgen? Stuur die dan naar support@billit.be.


Meer nieuws:

231004 Thomas p Reuter - MSV
04/10/23

Lezingenreeks over e-facturatie verlengd wegens succes!

De lezingenreeks rond e-facturatie die Thomas Philipp Reiter in samenwerking met het MSV opzette in het Oost-Belgische Eupen en St. Vith was een schot in de roos.

Lees meer
Wetstraat
02/10/2023

Elektronische facturatie wordt vanaf 2026 verplicht in België

De Belgische federale ministerraad heeft op voorstel van minister van Financiën Vincent Van Peteghem een voorontwerp van wet goedgekeurd dat elektronische facturatie tussen bedrijven in België verplicht vanaf 1 januari 2026. Hoe zit dat precies?

Lees meer
Dirk Willekens
16/02/2023

Internationale Peppol-autoriteit Dirk Willekens vervoegt Billit

Vanaf februari 2023 komt Dirk Willekens, een internationale autoriteit op het gebied van Peppol, het Billit-team versterken. Als E-invoice Program Manager zal hij onze Peppol-projecten naar een hoger niveau tillen. Dirk legt uit waarom hij voor Billit koos en welke evoluties hij verwacht op het vlak van Peppol.

Lees meer

Wil je jouw facturatieproces vereenvoudigen?

Maak je eigen account in enkele kliks en probeer Billit 15 dagen gratis.