Billit en Stripe werken samen met een gloednieuwe Billit-app

2 min leestijd

Als uw bedrijf wereldwijd groeit, brengt dat heel wat uitdagingen met zich mee, vooral op het vlak van e-facturatie. U wilt er zeker van zijn dat uw betalingen veilig en volgens de lokale voorschriften worden verwerkt, maar u moet ook de kostbare tijd van uw bedrijf beheren en repetitieve, tijdrovende taken vermijden.

Daarom werkt Billit nu samen met Stripe, een toonaangevend platform voor financiële infrastructuur, om de Billit App te lanceren in de gloednieuwe Stripe App Marketplace.

Platform voor financiële infrastructuur

Stripe is een financieel infrastructuurplatform voor bedrijven. Miljoenen ondernemingen – van de grootste organisaties ter wereld tot de meest ambitieuze start-ups – gebruiken Stripe om hun betalingen te ontvangen, hun inkomsten te verhogen en nieuwe zakelijke kansen te versnellen. Het bedrijf streeft ernaar het BBP van het internet te verhogen.

Om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van verschillende soorten bedrijven lanceert Stripe de App Marketplace. Hiermee kunt u Stripe aanpassen en uitbreiden op basis van de noden van uw bedrijf. Het in-app winkelmodel van Stripe integreert feilloos in uw eigen onderneming.

Officiële Peppol Acces Point

Billit werkt al jaren aan de vereenvoudiging van het betalingsproces voor bedrijven in Europa, waarbij veiligheid een topprioriteit blijft. Als gecertificeerd Peppol Access point garandeert Billit qua gemak en veiligheid hetzelfde niveau van uniformiteit voor alle verzonden facturen. Met de Billit-app in de App Marketplace zullen Stripe-klanten het gecertificeerde Billit Access Point kunnen gebruiken om beveiligde Peppol-facturen direct vanuit de Stripe-omgeving te versturen.

De Billit-app voor Stripe integreert beide diensten zodat u:

  1. in Stripe kunt gebruik maken van het certificeerde beveiligde Peppol Access Point van Billit.
  2. met één muisklik e-facturen in Stripe kan sturen.
  3. makkelijk de status van uw facturen kan raadplegen die verzonden werden via het Peppol-netwerk.
  4. kunt rekenen op kwalitatief hoogstaande ondersteuning bij vragen.

Billit wordt als een van de eerste apps gelanceerd in de nieuwe Stripe App Marketplace. Vanaf 14 juni 2022 kunt u de app installeren. Wilt u ons feedback bezorgen? Stuur die dan naar support@billit.be.

Nieuw bij Billit?
Download dan onze handleiding!

Met ons krachtig, maar betaalbaar cloud-based facturatieplatform willen we een betaalbaar alternatief bieden voor dure en op maat gemaakte software waarmee grote bedrijven hun administratie digitaliseren.

Download