2 min leestijd

Een tevreden Billit-klant aan het woord: Sonja Vanlooy – Cleaning Behind Doors

“Billit bevat geen overbodige toeters en bellen. De facturatiesoftware doet wat het belooft!”

 

In oktober 2016 startte Sonja Vanlooy haar schoonmaakbedrijf Cleaning Behind Doors op. “Mijn team van gedreven schoonmakers steekt dagelijks de handen uit de mouwen voor een professionele schoonmaak van onder meer kantoren, nieuwbouwprojecten en te verhuren woningen. Via cadeaubonnen kunnen ook particulieren een beroep doen op de schoonmaakdiensten van Cleaning Behind Doors.”

Sonja Van Looy - Cleaning Behind Doors

“Mede door de coronacrisis was het de voorbije jaren alle hens aan dek om klanten te werven en aan boord te houden. Vandaag draait de business echter als een trein, en dus is de efficiënte facturatiesoftware van Billit meer dan welkom.”

‘Keep it simple’

Op aanraden van haar boekhouder schakelde Sonja enkele jaren geleden over van een concurrerend facturatiesoftwarepakket naar Billit. “Het vorige pakket werkte goed, maar bevatte te veel features die ik niet gebruikte. Bij Billit ligt het rendement een pak hoger. Ik betaal een eerlijke forfaitaire maandprijs – op basis van het aantal opgemaakte facturen – én ik gebruik alle mogelijkheden die de software me biedt, zoals bijvoorbeeld het opmaken van offertes en bestelbonnen. Geen kluwen van overbodige toeters en bellen dus, maar wel een programma dat doet wat het belooft. Die ‘keep it simple’-aanpak vind ik top!”

“Omdat mijn boekhouder ook Billit gebruikt, verloopt de uitwisseling van documenten en bijhorende communicatie erg vlot”, bevestigt Sonja. “Als ik bij hem ga voor een bespreking van mijn financiële cijfers, neem ik steeds mijn laptop mee. Op de manier kan ik makkelijk eigen rapporten tonen en samen met de boekhouder bespreken. Superhandig!”

De rekening klopt

Hoe zou Sonja de facturatiesoftware van Billit in drie trefwoorden omschrijven? Over die vraag moet ze niet lang nadenken. “Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en een garantie op foutloos factureren. Ik vind het erg geruststellend dat Billit manuele fouten bij het factureren tijdig signaleert. Een foutief e-mailadres of een onvolledig btw-nummer? Via een handige alert kun je meteen bijsturen, wat heel wat tijdswinst oplevert.”

Extra tijdswinst ziet Sonja ook in de handige opzoekmogelijkheden van de software. “Het opzoeken van klanten of openstaande facturen is kinderspel. Wist je trouwens dat Billit aangeeft hoeveel openstaande facturen een klant heeft als je een nieuwe factuur aanmaakt? Daarnaast kun je e-mails met aanmaningen een persoonlijke toets meegeven, waardoor je jouw klanten op maat kunt aanspreken. Ook die functionaliteit kan ik enorm appreciëren.”

Onmisbare software

Het is duidelijk dat Sonja een grote fan is van Billit. “De facturatiesoftware heeft me al heel wat tijd en geld opgeleverd. Hierdoor kan ik volop focussen op het runnen van mijn zaak. Ik kan collega-ondernemers het pakket alleen maar aanraden!”

 

ID-kit

Cleaning Behind Doors
Sonja Vanlooy
Zaakvoerder
www.cleaningbehinddoors.be


Meer klantverhalen

Storm Catering

Storm Catering

"Dankzij Billit slagen we erin om een paperless office in de praktijk om te zetten. Dus geen tijdrovende papieren rompslomp meer!"

Lees meer
Ilse Dendooven - Dendooven Consulting

Dendooven Consulting

“Dankzij Billit werken we niet harder, maar slimmer. Een van de grote voordelen van de software is een evenwichtigere spreiding van ons werk."

Lees meer
Ron’S Car Detailing

Ron’s Car Detailing

"Omdat ik erg efficiënt met mijn boekhouder kan communiceren, kan ik volledig focussen op mijn werk en contact met klanten"

Lees meer

Verspil niet langer tijd aan het opstellen van facturen