Een tevreden Billit-klant aan het woord: Joke Zwanckaert – Storm Catering

Dankzij Billit slagen we erin om een paperless office in de praktijk om te zetten. Dus geen tijdrovende papieren rompslomp meer!
Storm Catering

Van concerten tot trouwfeesten, van privédiners tot recepties op vakbeurzen… Met Storm Catering toveren Joke Zwanckaert en haar partner Seth Daems de lekkerste gerechten op tafel voor diverse gelegenheden. “In ons atelier in Gentbrugge kunnen klanten terecht voor verschillende take-away- en caterformules”, zegt Joke. “In april 2021 schoten Seth en ik samen uit de startblokken. Voordien was Seth al enkele jaren actief in de cateringsector, naast zijn job als chef-kok. Onze business loopt als een trein, en dankzij de facturatiesoftware van Billit kunnen we focussen op lekker koken voor klanten!”

Aanbevolen door eigen boekhouder

Zoals bij vele andere collega-ondernemers, was het ook bij Joke en Seth de boekhouder die Billit aanraadde. “Hij werkt standaard met Billit, en dus was de stap naar deze software een no-brainer” geeft Joke aan. “De Gentse connectie is alvast een leuke extra!” (lacht) “Na een jaar intensief gebruik kan ik alleen maar positieve punten opsommen over de software. Omdat het pakket zo efficiënt in elkaar zit, zonder overtollige features, loopt het facturatieproces van een leien dakje. Ik gebruik Billit voornamelijk voor het opmaken en boeken van ingaande en uitgaande facturen, en soms ook voor herinneringen. Offertes maak ik niet met Billit, omdat we als cateraar vaak facturen op maat opmaken met menuvoorstellen. Dat is soms lastig te integreren in voorgeprogrammeerde offertesjablonen.”

Facturen met persoonlijke toets

Joke is erg enthousiast over de mogelijkheid om via Billit facturen en begeleidende mails en brieven te personaliseren. “Het kost me geen enkele moeite om documenten op te maken met ons logo en bijhorende huisstijl. Hierdoor ogen onze facturen erg professioneel. En omdat we persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers hoog in het vaandel dragen, maak ik graag gebruik van de begeleidende communicatiekanalen die Billit aanbiedt. Communiceren via Peppol kan dan wel handig zijn, een particuliere klant factureren na een communiefeest doe ik toch liever via een persoonlijke mail…”

Korte metten met papieren rompslomp

“Dankzij Billit hebben we komaf kunnen maken met een onoverzichtelijke en tijdrovende papieren rompslomp”, bevestigt Joke. “Dankzij de scanfunctie kan ik documenten erg vlot verwerken en achteraf zeer snel opzoeken. Dit levert een grote tijdsbesparing op, die tijdens drukke periodes meer dan welkom is!”

“Ik merk trouwens dat de softwareontwikkelaars kosten noch moeite sparen om bestaande functionaliteit te verbeteren en nieuwe features toe te voegen. Zo keek ik al enige tijd uit naar de mogelijkheid om voorschotfacturen te versturen. In de laatste alerts van Billit las ik dat dit sinds kort mogelijk is.”

App biedt extra meerwaarde

Ook de app gebruikt Joke geregeld, vooral voor het scannen van documenten. “Deze tool is een leuke extra boven op de software. Wat ik hier handig zou vinden, is de mogelijkheid om facturen via de smartphone aan te passen. Ook het toevoegen van nieuwe klanten zou de app nog krachtiger maken. Dat kan voorlopig nog niet, maar ongetwijfeld wordt dat snel voorzien.”

Intuïtieve software

Joke volgde nog geen workshops die het Billit-team organiseert. “Ik heb een goede basiskennis van financieel-economische begrippen, en word bovendien uitstekend bijgestaan door onze boekhouder. En omdat het gebruik van de facturatiesoftware zo intuïtief aanvoelt, had ik nog geen behoefte aan extra opleiding of begeleiding. Het gebruik van Billit smaakt alleszins naar meer!”

 

ID-kit

Storm Catering
Seth Daems en Joke Zwanckaert
Catering
www.storm-catering.be


Meer klantverhalen

Sonja Van Looy - Cleaning Behind Doors

Cleaning Behind Doors

“Billit bevat geen overbodige toeters en bellen. De facturatiesoftware doet wat het belooft!”

Lees meer
Ilse Dendooven - Dendooven Consulting

Dendooven Consulting

“Dankzij Billit werken we niet harder, maar slimmer. Een van de grote voordelen van de software is een evenwichtigere spreiding van ons werk."

Lees meer
Ron’S Car Detailing

Ron’s Car Detailing

"Omdat ik erg efficiënt met mijn boekhouder kan communiceren, kan ik volledig focussen op mijn werk en contact met klanten"

Lees meer

Verminder je tijdrovende administratie