22/10/2022

Partner in de kijker: Simple-Simon

De correcte reistijd berekenen, je materiaal beheren, de planning opmaken… je hebt het allemaal nodig om een correcte werkbon op te maken. Gelukkig zijn er slimme integraties die dit voor jou regelen, zoals Simple-Simon. Wij vroegen Bart van Simple-Simon hoe hij werkbonnen eenvoudiger maakt en zo helpt ondernemers tijd en geld te besparen.

Simple Simon

Wat doet Simple-Simon?

“Wij maken een slimme app waarmee je overal eenvoudig digitale werkbonnen kan opmaken.”

 

Hoe werkt dit?

“Je kan gegevens rechtstreeks ingeven in de app. Die kan je makkelijk gebruiken via je tablet of computer. Zo kan je een werkbon meteen digitaal laten ondertekenen wanneer je nog bij de klant bent. De collega’s van de binnendienst krijgen die info real-time door en kunnen hier meteen mee aan de slag. Zo kan je veel sneller en makkelijker communiceren in je bedrijf.”

 

Waarom zou je van papieren werkbonnen overstappen naar digitale?

“Papieren werkbonnen zijn vaak heel tijdrovend. Je moet ze overtypen naar een digitaal formaat, ze raken verloren of zijn niet leesbaar… Dat kost veel tijd en geld. Als je buitendienst meteen alles kan ingeven via de app, zoals de verbruikte materialen en gewerkte uren, krijgen de collega’s op kantoor meteen alles door. Je hoeft dan niet achteraf nog alles te bezorgen.”

 

Voor wie is Simple-Simon handig?

“Zowel voor zelfstandigen als bedrijven met een buitendienst is Simple-Simon een grote aanwinst. Of je nu loodgieter bent, in de IT werkt of de bouw: je zal altijd een hoop tijd en geld kunnen besparen door je werkbonnen meteen digitaal op te maken.”

 

Wat zijn nog voordelen van overstappen naar digitale werkbonnen?

“Alle info van een klant of project wordt digitaal bijgehouden in de app van Simple-Simon. Zo krijg je een handig overzicht. Je kan bijvoorbeeld de status bekijken van projecten en de planning maken. Dit kan zelfs live want er zit een GPS-functie in de app. Dat scheelt heel wat tijd en maakt de communicatie met de collega’s en klanten een pak makkelijker.

Omdat je werkbonnen al digitaal zijn, kan je ze ook laten aansluiten op je bestaande software, met integraties.”

 

Hoe werken die integraties?

“Simple-Simon kan je perfect laten aansluiten op je bestaande software zoals je boekhoudpakket of Billit. De integratie met Billit zorgt er bijvoorbeeld voor dat je je werkbonnen makkelijk en correct kan omzetten naar een factuur. Zo verlies je geen tijd met info overtypen en kan je sneller factureren.”

 

Wat zeggen klanten over Simple-Simon en Billit?

“Een relatief makkelijk systeem met besparing van tijd op administratief gebied. Zeker een aanrader!”

“Sinds wij met Simple-Simon werken, hebben mijn mensen een overzichtelijke planning, worden werkbonnen eenvoudig gedigitaliseerd en kunnen deze met één druk op de knop simpelweg verwerkt worden tot een factuur. Dit zorgt voor een behoorlijke tijdsbesparing in de verwerking van de administratie. De koppeling tussen Billit en Simon, was met wat hulp vanuit Simple-Simon eenvoudig verlopen. Een belangrijk voordeel van de koppeling tussen Simple-Simon en Billit, is het gemakkelijk aanmaken van een factuur na het accorderen van de werkbon. Met één druk op de knop wordt de factuur namelijk in Billit gemaakt. Simple-Simon is een relatief makkelijk systeem, dat bijdraagt aan tijdsbesparing op administratief gebied. Daardoor raad ik integratie tussen Simple-Simon en Billit zeker aan!” – Willian Boot W.A. Boot hovenier & boomverzorger

 

Benieuwd of digitale werkbonnen iets voor jou zijn? Probeer Simple-Simon 14 dagen gratis. Ook Billit kan je 15 dagen gratis uittesten. Bekijk ook alle info over de integratie van Simple-Simon met Billit.